Projekthírek
A szakrendelő hírei
Kapcsolat
 


Az Érdi Emelt Szintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ kialakítása a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, KMOP-4.3.2-2008-0003 azonosító számú, „Kistérségi járóbeteg-szakellátás fejlesztése a Közép-Magyarországi régióban” című pályázaton elnyert 1.320.167.360 forintos európai uniós támogatás és az érdi polgárok összefogása révén valósulhat meg.
 
 
Aktuális
Az építéshatóság mindent rendben talált az építkezésen
 
2010. 04. 21.

Áprilisban immár a végéhez közeledtek az új járóbeteg-központ szerkezetépítési munkálatai. Elkészült a második emeleti zárófödém és megépült a gépészeti szint falszerkezete. Jelenleg ez utóbbi födémszerelési, betonozási munkáit végzi a kivitelező. A földszinti alaplemez alatti gépészeti alapszerelések megtörténtek, megkezdődtek az aljzatbeton kivitelezésének előkészületei. A felsőbb szinteken, napokon belül elindulnak a belső válaszfalazási munkák.

Az Felső utcai új portaépület alapozási munkák elkészültek, de a csapadékos időjárás egy kissé hátráltatta a továbbépítést. Az építkezés jelenlegi készültségi foka, és a kivitelezés üteme a szerződéses teljesítési véghatáridőnek megfelelő. Április közepén az Építésügyi Hatóság kivitelezés ellenőrzést tartott a helyszínen, s jegyzőkönyvben rögzítetten, az elkészült szerkezeteket a jogerős terveknek megfelelőnek ítélte, és az építéssel kapcsolatos kifogást nem állapított meg.

Vissza az előző oldalra


 
     
   
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat  
   
 
Akik a megvalósulást segítik
Érd Megyei Jogú Város
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Progress-B 90 Zrt.
Atlant Épülettervező Kft.
VOLMER Kft.
Budapest Investment Zrt.
Strukturális Alapok Programiroda


 
Levél a szerkesztőnekNyitólap