Projekthírek
A szakrendelő hírei
Kapcsolat
 


Az Érdi Emelt Szintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ kialakítása a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, KMOP-4.3.2-2008-0003 azonosító számú, „Kistérségi járóbeteg-szakellátás fejlesztése a Közép-Magyarországi régióban” című pályázaton elnyert 1.320.167.360 forintos európai uniós támogatás és az érdi polgárok összefogása révén valósulhat meg.
 
 
Fontos
Egy minden tekintetben XXI. századi egészségügyi intézmény épül
Projektbemutató konferencia a Polgárok Házában
 
Április 30-án a Polgárok Házában projektbemutató konferencia keretében mutatta be az épülő szakrendelő tervezett szakmai munkáját Dr. Kőszegi Gábor az intézmény főigazgatója. Az érdi háziorvosok részére rendezett konferencián a főigazgató főorvos hangsúlyozta: Érd egy minden tekintetben XXI. századi egészségügyi intézménnyel gazdagodik a közeljövőben.

A konferenciát megnyitó T. Mészáros András polgármester emlékeztette a hallgatóságot, hogy a jelenlegi szakorvosi rendelőt 1991-ben adták át, ám akkoriban csupán 44 ezer lakos egészségügyi ellátásával számoltak. Az eltelt húsz évben kiváló szakmai munkát végeztek a szakorvosi rendelőintézet orvosai, műtősei, ápolói és az intézmény valamennyi más dolgozója, a kistérség betegeit megfelelő egészségügyi ellátásban részesítették, de a város gyors fejlődése megkövetelte a rendelőintézet bővítését – tette hozzá a polgármester, aki köszönetét fejezte ki az intézménydolgozóinak, amiért az építkezés okozta kényelmetlenségek ellenére is magas színvonalú szakmai munkát végeznek.

Dr. Kőszegi Gábor főigazgató főorvos prezentációjában bemutatta az épülő Érdi Emeltszintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ tervezett fejlesztéseit, valamint a járóbetegközpont tervezett szakmai munkáját. Többek között elmondta, hogy az új intézményben helyet kap egy egynapos sebészeti részleg, egy mozgásszervi rehabilitációs nappali kórház, kialakításra került a kúraszerű ellátások infrastruktúrája, az eszközpark digitalizációjával pedig fejlesztésre kerül a gasztroenterológia és a radiológia. Az informatikai rendszer fejlesztésével megnyílik a lehetőség a telemedicina alkalmazása, az integrált vezetői irányítási és elektronikus adatszolgáltató rendszer kialakítása, valamint a korszerű betegirányító rendszer létrehozása számára.

Dr. Kőszegi Gábor prezentációját ide kattinva töltheti le.

Vissza az előző oldalra


 
     
   
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat  
   
 
Akik a megvalósulást segítik
Érd Megyei Jogú Város
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Progress-B 90 Zrt.
Atlant Épülettervező Kft.
VOLMER Kft.
Budapest Investment Zrt.
Strukturális Alapok Programiroda


 
Levél a szerkesztőnekNyitólap