Projekthírek
A szakrendelő hírei
Kapcsolat
 


Az Érdi Emelt Szintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ kialakítása a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, KMOP-4.3.2-2008-0003 azonosító számú, „Kistérségi járóbeteg-szakellátás fejlesztése a Közép-Magyarországi régióban” című pályázaton elnyert 1.320.167.360 forintos európai uniós támogatás és az érdi polgárok összefogása révén valósulhat meg.
 
 
Fontos
Semmelweis-nap
Érd Egészségügyéért Díjával tüntették ki rendelőintézetünk főnővér-helyettesét
 
Minden évben az egészségügyi dolgozókat ünnepeljük a Semmelweis napon. A Szakorvosi Rendelőintézet felújítása miatt az idén az ünnepséget a polgárok házában tartották.

T. Mészáros András polgármester köszöntőjében elmondta, hogy kiemelkedően fontos az érdi lakosok számára az egészségügy helyzete, ezért a város vezetése mindent megtesz annak javítása érdekében. Ezért épülnek az egészségházak, és ezért folyik mintegy másfél milliárd forint értékben a rendelőintézet átépítése és kibővítése 2000 négyzetméterrel. Ráadásul nem csak az alapterület, de a tevékenység is bővülni fog, és a technikai színvonal, műszerezettség is korszerűsödik.

Dr. Kőszegi Gábor főigazgató Semmelweis Ignác munkásságáról emlékezett meg, majd átadták az Érd Egészségügyéért díjat. Érd Egészségügyéért Díj adományozható a város egészségügyi ellátása érdekében kiemelkedő tevékenységet végző orvosnak, gyógyszerésznek, ápoló- és kisegítő személyzetnek, valamint példaértékű munkát végző közösségnek.

Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése a város egészségügyi ellátása érdekében végzett több évtizedes kiemelkedő munkájáért Fodor Károlyné, a Szakorvosi Rendelőintézet főnővér-helyettese részére Érd Egészségügyéért Díjat adományozott. Fodor Károlyné Érd szülötte. Az egészségügyi szakközépiskola elvégzése után bőrgyógyászati asszisztensként kezdett dolgozni városunk Szakorvosi Rendelőintézetében. A napi betegellátás mellett a gondozási munkában is részt vett, ami a betegek otthoni látogatását, nyomon követését jelentette. 1989-től 1991-ig röntgenasszisztensként dolgozott. Ezután néhány évig családi vállalkozásukban tevékenykedett, majd 1997-ben újból Érd MJV Önkormányzata Szakorvosi Rendelőintézetének munkatársa lett. 1998-ban kinevezték a Pszichiátriai Gondozó vezető asszisztensévé. 1999-től intézetvezető főnővér-helyettesként dolgozik, 2008-2009-ben közel egy évig megbízott intézetvezető főnővér volt, 2009. június 1-től pedig ellátja az intézet minőségügyi vezetői feladatait is. Munkáját mindig a legnagyobb pontossággal és odaadással végezte. Közvetlen, kedves modora miatt mind a betegek, mind pedig munkatársai körében szeretetnek örvend. Kiváló csapatjátékos, jó szervező és kiemelkedő a problémamegoldó képessége. Az érdi betegek gyógyításáért végzett három évtizedes munkájának és több mint tízéves főnővér-helyettesi tevékenységének elismerése ez a díj.

forrás: Érdi Lap, www.erdilap.hu

Vissza az előző oldalra


 
     
   
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat  
   
 
Akik a megvalósulást segítik
Érd Megyei Jogú Város
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Progress-B 90 Zrt.
Atlant Épülettervező Kft.
VOLMER Kft.
Budapest Investment Zrt.
Strukturális Alapok Programiroda


 
Levél a szerkesztőnekNyitólap