Projekthírek
A szakrendelő hírei
Kapcsolat
 


Az Érdi Emelt Szintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ kialakítása a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, KMOP-4.3.2-2008-0003 azonosító számú, „Kistérségi járóbeteg-szakellátás fejlesztése a Közép-Magyarországi régióban” című pályázaton elnyert 1.320.167.360 forintos európai uniós támogatás és az érdi polgárok összefogása révén valósulhat meg.
 
 
Aktuális
Rendben folynak a szakrendelő belső szakipari munkái
 
Az Érdi Emeltszintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ kialakítása az előzetes terveknek megfelelően haladt augusztusban is.

Az új épület szerkezetileg már elkészült, jelenleg a belső szakipari munkák folynak. Az intézményhez tartozó és a betegek, illetve a látogatók kényelmét szolgáló parkoló elkészült.

Az orvosi gépműszerek beszállítására vonatkozó valamennyi szerződés aláírásra került, és lezárultak a beszállítókkal a helyszíni telepítéssel kapcsolatos egyeztetések is. A tényleges telepítések szeptember második felében megkezdődnek.

A Közreműködő Szervezet az eddig benyújtott számlák elszámolása tekintetében mindent szabályosnak talált, és a helyszíni ellenőrzések is meggyőződtek attól, hogy az uniós pályázatban foglalt célok megvalósítása rendben halad. A létesítmény határidőben történő megvalósulását semmi nem veszélyezteti.

Vissza az előző oldalra


 
     
   
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat  
   
 
Akik a megvalósulást segítik
Érd Megyei Jogú Város
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Progress-B 90 Zrt.
Atlant Épülettervező Kft.
VOLMER Kft.
Budapest Investment Zrt.
Strukturális Alapok Programiroda


 
Levél a szerkesztőnekNyitólap