Projekthírek
A szakrendelő hírei
Kapcsolat
 


Az Érdi Emelt Szintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ kialakítása a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, KMOP-4.3.2-2008-0003 azonosító számú, „Kistérségi járóbeteg-szakellátás fejlesztése a Közép-Magyarországi régióban” című pályázaton elnyert 1.320.167.360 forintos európai uniós támogatás és az érdi polgárok összefogása révén valósulhat meg.
 
 
Aktuális
Bemutatták a szakmai munkát az érdeklődők részére
 
Április végén a Polgárok Házában projektbemutató konferencia keretében mutatta be az épülő szakrendelő tervezett szakmai munkáját Dr. Kőszegi Gábor az intézmény főigazgatója.

Az érdi háziorvosok részére rendezett konferencián a főigazgató főorvos hangsúlyozta: Érd egy minden tekintetben XXI. századi egészségügyi intézménnyel gazdagodik a közeljövőben. T. Mészáros András polgármester az eseményen elmondott köszöntőjében kiemelte: az eltelt húsz évben kiváló szakmai munkát végeztek a szakorvosi rendelőintézet orvosai, műtősei, ápolói és az intézmény valamennyi más dolgozója, a kistérség betegeit megfelelő egészségügyi ellátásban részesítették, de a város gyors fejlődése megkövetelte a rendelőintézet bővítését, mely hónapokon belül befejeződik.

A munkálatok egyébként májusban is a terveknek megfelelően zajlottak, és a rendkívüli időjárási körülmények ellenére sem volt fennakadás a kivitelezésben. Az új épület vasbeton tartószerkezeti munkái gyakorlatilag befejeződtek, a földszinti aljzatbeton elkészült. Az egyes szinteken a belső válaszfalazási munkák zajlanak. A Felső utcai portaépület szerkezetépítési, betonozási munkálatai megkezdődtek, az orvosi gépműszerek közbeszerzési eljárása sikeresen lezárult. A beszállítók, üzembe helyezők és az építőipari kivitelező között megkezdődött a telepítés, beépítés részleteinek egyeztetése.

Vissza az előző oldalra


 
     
   
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat  
   
 
Akik a megvalósulást segítik
Érd Megyei Jogú Város
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Progress-B 90 Zrt.
Atlant Épülettervező Kft.
VOLMER Kft.
Budapest Investment Zrt.
Strukturális Alapok Programiroda


 
Levél a szerkesztőnekNyitólap