Projekthírek
A szakrendelő hírei
Fontos
Jó tanácsok
Szakrendelő
Kapcsolat
 


Az Érdi Emelt Szintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ kialakítása a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, KMOP-4.3.2-2008-0003 azonosító számú, „Kistérségi járóbeteg-szakellátás fejlesztése a Közép-Magyarországi régióban” című pályázaton elnyert 1.320.167.360 forintos európai uniós támogatás és az érdi polgárok összefogása révén valósulhat meg.
 
 
Fontos
Semmelweis-nap
Érd Egészségügyéért Díjával tüntették ki rendelőintézetünk főnővér-helyettesét
 
2010. 07. 02.

Minden évben az egészségügyi dolgozókat ünnepeljük a Semmelweis napon. A Szakorvosi Rendelőintézet felújítása miatt az idén az ünnepséget a polgárok házában tartották.
Tovább
Gyors és biztonságos gyógyulás Érden
Mit nyújt a betegeknek az egynapos sebészet?
 
2010. 06. 14.

Gőzerővel zajlik az Érdi Emelt Szintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ kialakítása, mely az Érdi Kistérség legnagyobb egészségügyi beruházása lesz. A csaknem 1,5 milliárd forintos uniós támogatásból épülő 21. századi intézmény közel 100 ezer ember színvonalas egészségügyi ellátásáért felel majd, ha elkészül. Az intézet egyik újítása az egynapos sebészeti részleg kialakítása lesz.
Tovább
Egy minden tekintetben XXI. századi egészségügyi intézmény épül
Projektbemutató konferencia a Polgárok Házában
 
2010.05.03.

Április 30-án a Polgárok Házában projektbemutató konferencia keretében mutatta be az épülő szakrendelő tervezett szakmai munkáját Dr. Kőszegi Gábor az intézmény főigazgatója. Az érdi háziorvosok részére rendezett konferencián a főigazgató főorvos hangsúlyozta: Érd egy minden tekintetben XXI. századi egészségügyi intézménnyel gazdagodik a közeljövőben.
Tovább
ADÓ 1+1%
Alapítványunk várja megtisztelő felajánlásaikat
 
2010. 02. 22.

Ebben az évben ismét módunk van arra, hogy rendelkezzünk adónk 1+1%-ról. Az első egy százalékot valamelyik egyház, vagy kiemelt cél javára a második egy százalékot pedig valamelyik alapítvány javára lehet felajánlani.
Tovább
 
     
   
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat  
   
 
Akik a megvalósulást segítik
Érd Megyei Jogú Város
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Progress-B 90 Zrt.
Atlant Épülettervező Kft.
VOLMER Kft.
Budapest Investment Zrt.
Strukturális Alapok Programiroda


 
Levél a szerkesztőnekNyitólap