Projekthírek
A beruházás
Aktuális
Sajtószoba
A szakrendelő hírei
Kapcsolat
 


Az Érdi Emelt Szintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ kialakítása a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, KMOP-4.3.2-2008-0003 azonosító számú, „Kistérségi járóbeteg-szakellátás fejlesztése a Közép-Magyarországi régióban” című pályázaton elnyert 1.320.167.360 forintos európai uniós támogatás és az érdi polgárok összefogása révén valósulhat meg.
 
 
Aktuális
Januártól megnyílnak a szakrendelő kapui

 
2010. 12. 21.

A megújuló szakrendelő főorvosai december 21-én projektzáró rendezvény keretében tájékoztatták a konferencia résztvevőit a szakrendelő kibővülő szolgáltatásairól, az új ellátási formákról. A beruházás célja, hogy az Érden és vonzáskörzetében élők – mintegy százezer ember – gyógyulása a lehető legjobb feltételek mellett valósuljon meg. A 2200 négyzetméternyi új épületszárnyba beépültek a XXI. század technikai színvonalát képviselő orvosi műszerek, diagnosztikai eszközök, és a jobb ellátás érdekében jelennek meg az új szolgáltatások, újult meg a betegirányítási rendszer és az informatikai háttér.

Tovább
Szakmai konferencia: nagy érdeklődés, nagy várakozás A járóbeteg-ellátó központ új szolgáltatásait szakmai konferencia keretén belül mutatták be a megújuló szakrendelő főorvosai
 
2010. 11. 29.

A megújuló szakrendelő főorvosai november 26-án egy szakmai konferencia keretépben tájékoztatták a háziorvosokat a szakrendelő kibővülő szolgáltatásairól, az új ellátási formákról. A beruházás célja, hogy az Érden és vonzáskörzetében élők – mintegy százezer ember – gyógyulása a lehető legjobb feltételek mellett valósuljon meg. A 2200 négyzetméternyi új épületszárnyba beépültek a XXI. század technikai színvonalát képviselő orvosi műszerek, diagnosztikai eszközök, és a jobb ellátás érdekében jelennek meg az új szolgáltatások, újul meg a betegirányítási rendszer és az informatikai háttér.
Tovább
A harmadik negyedévben is terv szerint haladtak az Érdi Emeltszintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ munkálatai
 
2010. 09. 29.

Az új, 21. századi betegellátás feltételeit megteremtő járóbeteg-szakellátó központ munkálatai az elmúlt időszakban is a tervezett ütemben haladtak. Az új épületben megkezdődtek a gépészeti, burkolási munkák, illetve a külső homlokzati burkolatelemek is folyamatosan készülnek.
Tovább
Rendben folynak a szakrendelő belső szakipari munkái
 
2010. 08. 13.

Az Érdi Emeltszintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ kialakítása az előzetes terveknek megfelelően haladt augusztusban is.
Tovább
Bemutatták a szakmai munkát az érdeklődők részére
 
2010. 05. 02.

Április végén a Polgárok Házában projektbemutató konferencia keretében mutatta be az épülő szakrendelő tervezett szakmai munkáját Dr. Kőszegi Gábor az intézmény főigazgatója.
Tovább
Az építéshatóság mindent rendben talált az építkezésen
 
2010. 04. 21.

Áprilisban immár a végéhez közeledtek az új járóbeteg-központ szerkezetépítési munkálatai. Elkészült a második emeleti zárófödém és megépült a gépészeti szint falszerkezete. Jelenleg ez utóbbi födémszerelési, betonozási munkáit végzi a kivitelező. A földszinti alaplemez alatti gépészeti alapszerelések megtörténtek, megkezdődtek az aljzatbeton kivitelezésének előkészületei. A felsőbb szinteken, napokon belül elindulnak a belső válaszfalazási munkák.
Tovább
Folyamatosan épül az új szakrendelő
 
2010. 03. 30.

Márciusban is a terveknek megfelelően zajlott az Emeltszintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ építkezése. Mivel az időjárás is kedvezőbbre fordult, ezért a kivitelezési munkálatok is intenzívebbé váltak.
Tovább
A kemény tél sem hátráltatta a beruházást
 
2010. 02. 22.

Februárban is a terveknek megfelelően zajlott az Érdi Emeltszintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ kialakítása. Az építkezés alatt üzemelő intézményi épület megközelítése kezdetben csak az Alsó utca felől volt lehetséges, majd magán kezdeményezésre rövid időn belül gyalogosan a Felső utcáról is elérhetővé vált a rendelőintézet.
Tovább
Kezdődhet a rendelőintézet új épületeinek alapozása
 
2010. 01. 04.

Az Érdi Emeltszintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ kialakítása október végén vette kezdetét. A felújítás ideje alatt az intézményben a betegellátás zavartalanul folyik.
Tovább
Ünnepélyes projeknyitó rendezvény
 
2009. 10. 30.

Az ünnepélyes pjojeknyitó rendezvénnyel 2009 okóber 30-án kezdetét vette az érdi emeltszintű járóbeteg-szakellátó központ bővítése. T. Mészáros András polgármester beszédében kiemelte, hogy a fejlesztés lehetővé teszi a járóbeteg-szakellátó központban folyó tevékenység szakmai színvonalának növelését, a szükséges informatikai fejlesztéseket, valamint az öt környezõ település betegeinek a jobb egészségügyi kiszolgálását.
Tovább
 
     
   
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat  
   
 
Akik a megvalósulást segítik
Érd Megyei Jogú Város
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Progress-B 90 Zrt.
Atlant Épülettervező Kft.
VOLMER Kft.
Budapest Investment Zrt.
Strukturális Alapok Programiroda


 
Levél a szerkesztőnekNyitólap