Projekthírek
A szakrendelő hírei
Kapcsolat
 


Az Érdi Emelt Szintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ kialakítása a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, KMOP-4.3.2-2008-0003 azonosító számú, „Kistérségi járóbeteg-szakellátás fejlesztése a Közép-Magyarországi régióban” című pályázaton elnyert 1.320.167.360 forintos európai uniós támogatás és az érdi polgárok összefogása révén valósulhat meg.
 
 
Budapest Investment
Magyar Befektetési és Tanácsadó Zrt.
Cégünk több mint másfél évtizede meghatározó szereplője a hazai tanácsadó piacnak. Partnereink között nagy múltú hazai és külföldi érdekeltségű társaságok, feltörekvő magáncégek, pénzintézetek, vagyonkezelő szervezetek, minisztériumok és önkormányzatok találhatók.

Az Érdi Emelt Szintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ kialakítása során cégünk a projektmenedzseri feladatok ellátását végzi.

Szolgáltatásaink sikere az alapos felkészültségben, a pontos helyzetfelmérésen alapuló szakmaértői munkában, a következetes programmenedzselésben és a korrekt kommunikációban rejlik.

A Pályázat Előkészítő Alap (PEA) által 2004-2006 között életre hívott HRD Pályázatíró konzorcium meghatározó tagjaként, 2004-től foglalkozunk európai uniós pályázatok készítésével, megvalósításával. Társaságunk jelentős referenciákat tudhat magáénak az NFT I., illetve az ÚMFT keretén belül meghirdetett pályázatok megírásában, menedzselésében, valamint projektgenerálás terén.

Sikereink közé tartozik a PTE Szűrő, Diagnosztikai Központjának létrejötte, a nyíregyházi Vay Ádám Laktanya kialakított kollégium és szakiskola együttes és a Debreceni Egyetem Farmakológiai Intézetének Kooperációs Kutató Központjának létrejötte.

Elérhetőségeink:
Cím: 1037 Budapest, Seregély u. 17.
Postacím: 1301 Budapest, Pf. 18
Telefon: 368-46-52 • 250-43-49
Fax: 368-46-44
e-mail: birt@hu.inter.net
 
 
 
     
   
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat  
   
 
Akik a megvalósulást segítik
Érd Megyei Jogú Város
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Progress-B 90 Zrt.
Atlant Épülettervező Kft.
VOLMER Kft.
Budapest Investment Zrt.
Strukturális Alapok Programiroda


 
Levél a szerkesztőnekNyitólap